لیبل میوه گوجه فرنگی
در اینجا یک روند کنونی برای تولیدکنندگان مواد غذایی وجود دارد که برچسب هایی را به محصولات غذایی اضافه کنند تا سهم خود را در سلامت ارتقا دهند.
یکی از نمونههای آن افزودن برچسبها به محصولات غذایی میوهها و سبزیجات (FV) بر اساس کمک به سازمان بهداشت جهانی و/یا دستورالعملهای
دولت برای سلامت است به عنوان مثال، در رابطه با پیام 5 روز در بریتانیا برچسبهایی با «… از 5 روزه شما» روی محصولات غذایی FV
و برچسبهای مشابه در کشورهای دیگر بر اساس توصیه های محلی لیبل میوه گوجه فرنگی
شواهد نشان میدهد که برچسبهای محصولات غذایی سالم میتواند منجر به بهبود انتخاب و خرید محصولات غذایی شود.
محصولات کم کالری و کم چرب بیشتر و محصولات کم کالری و پرچرب کمتر در یک غذاخوری به دنبال معرفی برچسب های “کالری” و “کم”
“کالری” و “چربی” برای محصولات خریداری شد و محصولات بیشتری با برچسب “سالم” و محصولات کمتری با برچسب “ناسالم”
در یک کافه تریا طی 3 ماه و بیش از یک و دو سال خریداری شدند.
بسیاری از مواد دیگر وجود دارد. ما مواد را با توجه به استفاده از برچسب ها انتخاب می کنیم. کاربردهای مختلف به مواد مختلفی نیاز دارد.
برنامه های کاربردی
به گفته اد تریسی، معاون زنجیره تامین و پایداری انجمن بازاریابی محصولات (PMA)، سازمانی که دههها پیش سیستم برچسب محصولات را اختراع کرد،
برچسب سه جزء اصلی دارد. جوهر وجود دارد که شماره PLU را مشخص می کند. بستری وجود دارد که روی آن چاپ شده است.
(معمولاً پلاستیک، کامپوزیت پلاستیکی یا کاغذ). و چسب وجود دارد که باعث چسبندگی آن می شود. آقای تریسی گفت: «هر سه مورد باید برای انسان ایمن باشند.
اگرچه برچسب ها خوراکی هستند، اما هیچ طعم و ارزش غذایی ندارند. و حذف نکردن آنها قبل از دور انداختن پوست، پوستهها و
سایر قسمتهایی که نمیخورید، یک نقطه منفی زیستمحیطی دارد: برچسبهای تولیدی قابل کمپوست خانگی نیستند، بنابراین در کمپوست تجزیه نمیشوند.
آقای تریسی گفت: زمانی که صحبت از ساخت برچسبها قابل تجزیه زیستی میشود: «این چالشی است که صنعت ما زمان، لیبل میوه گوجه فرنگی
تلاش و پول زیادی را صرف حل آن میکند.» “چالش چسب است” پیدا کردن چیزی که به اندازه کافی چسبنده باشد تا در کل زنجیره تامین به میوه یا سبزی چسبیده باشد.
برای اینکه چیزی قابل کمپوست باشد، باید از مواد طبیعی ساخته شود – چیزی که زمانی زنده بود و اکنون مرده است». او توضیح داد
که هر بار که فراموش می کنید قبل از انداختن پوست موز، پوست آووکادو یا پوست پرتقال خود را در سطل کمپوست روی میز خود، برچسب را بردارید،
برچسب های میوه
سرگردان، کمپوست را با میکروپلاستیک های ریز آلوده می کنند که به نوبه خود، خاک محل آن دسته کمپوست را آلوده می کند. رها می شود
این انتخاب و خرید بهتر می تواند حداقل تا حدی منجر به بهبود مصرف شود. با این حال، شواهد محدود نشان می دهد که برچسب محصولات غذایی
سالم می تواند منجر به کاهش مصرف مواد غذایی سالم شود. شرکتکنندگان بیشتر از کوکیهایی که در تست طعم آزمایشگاهی برچسب «سالم» داشتند،
لیبل آزمایشگاهی لیبل آزمایشگاهی حرارتی لیبل شبرنگ لیبل اسباب بازی چاپ لیبل صدفی چاپ لیبل شبرنگ لیبل آزمایشگاهی لیبل صدفی دستبند شناسایی بیمار