طراحی لیبل های مواد غذایی

طراحی لیبل های مواد غذایی

  • هنگامی که به برچسب Nutrition Facts نگاه می کنید ، ابتدا به تعداد وعده های موجود در بسته (وعده ها در هر ظرف) و اندازه وعده ها نگاهی بیندازید. اندازه وعده ها استاندارد شده اند تا مقایسه غذاهای
  • مشابه را آسان تر کنند. آنها در واحدهای آشنا مانند فنجان ها یا تکه ها و به دنبال آن مقدار متریک ، به عنوان مثال ، مقدار گرم ارائه می شوند. اندازه وعده نشان دهنده مقداری است که مردم معمولاً می خورند
  • یا می نوشند. این توصیه ای نیست که چه مقدار باید بخورید یا بنوشید.
    مهم است که بدانیم تمام مقادیر مغذی نشان داده شده در برچسب ، از جمله مقدار کالری ، به اندازه وعده اشاره دارد. به اندازه وعده سرو توجه کنید ، به خصوص اینکه تعداد وعده در بسته غذایی وجود دارد.
  • به عنوان مثال ، ممکن است از خود بپرسید آیا ½ وعده ، 1 وعده یا بیشتر مصرف می کنید. در برچسب نمونه ، یک وعده لازانیا برابر با 1 فنجان است. اگر دو فنجان بخورید ، دو وعده مصرف می کنید. این دو برابر کالری و
  • مواد مغذی نشان داده شده در برچسب نمونه است ، بنابراین شما باید مقدار مواد مغذی و کالری و همچنین DV٪ را دو برابر کنید تا ببینید در دو وعده چه چیزی دریافت می کنید.

2-کالری:

  • کالری برچسب نمونه ،کالریاندازه گیری میزان انرژی شما از یک وعده از این ماده غذایی را تأمین می کند.  .
    برای رسیدن یا حفظ وزن بدن سالم ، میزان کالری هایی که می خورید و می نوشید با تعداد کالری که بدن مصرف می کند ، تعادل را حفظ کنید. 2000 کالری در روز به عنوان یک راهنمای کلی برای توصیه های تغذیه استفاده می شود.
  • کالری مورد نیاز شما ممکن است بیشتر یا کمتر باشد و بسته به سن ، جنس ، قد ، وزن و میزان فعالیت بدنی شما متفاوت باشد.
    به یاد داشته باشید ، تعداد وعده های مصرفی شما میزان کالری دریافتی شما را تعیین می کند. خوردن بیش از حد کالری در روز با اضافه وزن و چاقی مرتبط است.

3-موادمغذی:

  • مواد مغذی روی برچسب نمونه ، برخی از مواد مغذی اصلی را نشان می دهد که بر سلامتی شما تأثیر می گذارند. می توانید از این برچسب برای تأمین نیازهای غذایی شخصی خود استفاده کنید چاپ لیبل
  • بدنبال غذاهایی باشید که حاوی مواد مغذی بیشتری هستند که می خواهید بیشتر از آنها دریافت کنید و کمتر مواد مغذی مورد نیاز برای محدود کردن را داشته باشید.
    مواد مغذی برای دریافت کمتر: چربی اشباع ، سدیم و قندهای اضافه شده.
    چربی اشباع ، سدیم و قندهای اضافه شده مواد مغذی ذکر شده در برچسب هستند که ممکن است با اثرات سو سلامتی مرتبط باشند . مصرف بیش از حد چربی اشباع و سدیم ، با افزایش خطر ابتلا
  • به برخی بیماری ها مانند بیماری های قلبی عروقی و فشار خون بالا همراه است. مصرف زیاد قندهای اضافه شده می تواند تأمین نیازهای مهم مواد مغذی را در حین ماندن در محدوده کالری دشوار کند.

اهمیت طراحی لیبل های مواد غذایی

در گذشته، بسته‌بندی تنها وسیله‌ای برای ارائه محصول به مشتری به شمار می‌رفت و نقش لیبل‌ها نیز در این میان، فقط لیستی از جزئیات محصول جهت آگاهی مشتریان و انتقال اطلاعات به آن‌ها بود. اما امروزه رویکرد

فروشگاه‌های محصولات غذایی و بهداشتی در طراحی لیبل بسیار متفاوت از گذشته بوده و لیبل به عنوان یکی از مهمترین عوامل جذب مشتری، تبدیل به مؤلفه‌ای کلیدی در راستای تمایز یک محصول نسبت به کالاهای مشابه شده است

لیبل آزمایشگاهی  لیبل آزمایشگاهی حرارتی   لیبل شبرنگ  لیبل اسباب بازی  چاپ لیبل صدفی  چاپ لیبل شبرنگ  لیبل آزمایشگاهی   لیبل صدفی  دستبند شناسایی بیمار

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا