لیبل پودر فلفل

 لیبل پودر فلفل

  • هماهنگی ساختار گرافیکی با چاپ
  • توجه به استاندارد بودن سایز و ابعاد
  • وضوح و شفافیت تصویر لیبل
  • استفاده از حاشیه مناسب به نحوی که هنگام برش در چاپخانه به اصل متن خدشه‌ای وارد نشود.
  • افراد به دلایل مختلف به برچسب های مواد غذایی نگاه می کنند. اما به هر دلیلی که باشد ، بسیاری از مصرف کنندگان مایل هستند بدانند که چگونه از این اطلاعات به راحتی استفاده کنند.
  • مهارت های زیر برای خواندن برچسب، سهولت استفاده از برچسب Nutrition Facts ، تصمیم گیری سریع و آگاهانه در مورد غذا ، کمک به شما در انتخاب یک رژیم غذایی سالم در نظر گرفته شده است.

چه اطلاعاتی روی برچسب مواد غذایی وجود دارد؟

  •  نام محصول
    •    نام تجاری
    •    مواد موجود در آن (به ترتیب از بیشترین تا کمترین وزن ذکر شده است)
    •    اطلاعات تغذیه ای (مانند مقدار متوسط انرژی ، چربی ، پروتئین ، قندها و نمک)چاپ لیبل
    •    تاریخ استفاده بهتر یا بهترین
    •    جزئیات سازنده
    •    وزن آن
    •    اطلاعات برای افراد مبتلا به آلرژی غذایی
    •    لیستی از مواد افزودنی غذایی
    •    دستورالعمل های استفاده و ذخیره سازی
    •    کشوری که غذا در آن تولید شده است.

      درک ادعاهای تغذیه

  • پانل اطلاعات تغذیه به شما می گوید اندازه یک وعده استاندارد از محصول و کدام مواد مغذی در آن وعده وجود دارد. برای مقایسه محصول با آنچه در غذاهای بسته بندی شده مشابه وجود دارد می توانید از برچسب استفاده کنید.
    انرژی: کالری ، واحد اندازه گیری انرژی است. برای کاهش وزن ، باید کالری کمتری بخورید و بنوشید. شما باید مصرف غذاهای اختیاری یا ناخواسته خود را محدود کنید  ( یعنی غذاهایی که بیش از 600 کیلوژول در هر وعده دارند.)
    •    چربی: کالری چربی بیشتر از سایر مواد مغذی است، بنابراین باید مقدار کل مصرفی خود را محدود کنید.
    •    چربی اشباع شده: چربی ها انواع مختلفی دارند. چربی های اشباع با افزایش خطر بیماری های قلبی و افزایش کلسترول خون در ارتباط هستند ، بنابراین انتخاب غذاهای کم چربی اشباع بسیار مهم است.
    •    کربوهیدرات: کربوهیدرات در همه میوه ها و سبزیجات ، همه نان ها و محصولات دانه ای ، قند و غذاهای شیرین یافت می شود. برای انرژی به کربوهیدرات نیاز دارید.
    •    شکر: شکر نوعی کربوهیدرات است. بهتر است کربوهیدرات های سالم تری انتخاب کنید و غذاهایی را که سرشار از قندهای اضافه هستند محدود کنید.
    •    فیبر: غذاهای حاوی فیبر بالا مانند نان سبوس دار و غلات ، هضم غذا را بهبود می بخشند و به شما کمک می کنند احساس سیری کنید.
    •    سدیم: این به شما می گوید که این محصول چه مقدار نمک دارد. خوردن نمک زیاد با فشار خون بالا در ارتباط است و می تواند منجر به بیماری های قلبی ، سکته مغزی و کلیه شود.
چگونه می توان فهمید که غذایی غنی از چربی ، چربی اشباع ، قند یا نمک است؟
  • دستورالعمل هایی وجود دارد که به شما می گوید آیا غذایی غنی از چربی ، چربی اشباع ، نمک ، شکر است یا خیر.

•چربی کل:

  • زیاد: بیش از 17.5 گرم چربی در هر 100 گرم
    کم: 3 گرم چربی یا کمتر در هر 100 گرم

چربی های اشباع شده:

  • زیاد: بیش از 5 گرم چربی اشباع در هر 100 گرم
    کم: 1.5 گرم چربی اشباع یا کمتر در هر 100 گرم

لیبل آزمایشگاهی  لیبل آزمایشگاهی حرارتی   لیبل شبرنگ  لیبل اسباب بازی  چاپ لیبل صدفی  چاپ لیبل شبرنگ  لیبل آزمایشگاهی   لیبل صدفی  دستبند شناسایی بیمار

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا