انواع کاغذ های پشب چسب دار

انواع کاغذ های پشب چسب دار

کاغذ های پشب چسب دار به دسته بندی های روبرو تقسیم می شوند : کاغذ کوتد پشت چسب دار براق – کاغذ – کوتد پشت چسب دار مات – کاغذ کوتد پشت چسب دار نیمه مات  کاغذ کوتد پشت چسب دار

نیمه براق  کاغذ گلاسه پشت چسب دار

·جنس کاغذ پشت چسب دار و لیبل کاغذی به چند دسته تقسیم می شوند؟

به دو دسته : کاغذ کوتد و کاغذ گلاسه.کاغذ کوتد که از معروف ترین کاغذ پشت چسب دار به شما می رود و دربسیاری از شرکت های بزرگ به علت قابلیت بازیافت شدن مورد استفاده قرار می گیرد.

کاغذ گلاسه نیز که نوع دیگر جنس کاغذ مورد استفاده در تولید کاغذ پشت چسب دار به شمار می رود ، به علت کیفیتی که دارد مورد توجه بسیاری از مصرف کنندگان قرار گرفته است.

لیبل های کاغذی ما درچاپ بومرنگ به صورت دور گرد روی کاغذ روغنی قرار گرفته اند که براحتی جدا میشود و قابل استفاده برای شما هستند.

کاغذ پشت چسب‌دار به طور کلی چه انواعی دارد؟

این کاغذ دارای انواع براق، مات، نیمه براق و نیمه مات است.

کیفیت چاپ لیبل کاغذی و کاغذ پشت چسبدار:

چاپ روی آنها بسیار شفاف و باکیفیت است. در تولید آنها از مواد به‌خصوصی استفاده می‌شود تا قابلیت رها شوندگی مطلوبی را کسب کنند. با این امر دارای نرمی و نازکی هستند اما به‌راحتی پاره نمی‌شوند.

این کاغذ در صنایع مختلف بسیار کاربردی و مطلوب بوده است. از کاربردهای آن می‌توان به برچسب‌های بطری آب‌معدنی، درج لوگو روی بسته‌بندی محصولات، قوطی‌های کنسرو و… اشاره کرد.چاپ لیبل

ترکیبات به‌کاررفته در ساخت این کاغذ عبارت است از یک سطح رویی شفاف، پلی‌پروپیلن سفید و کاغذ و آلومینیوم و چسب. انواع مختلفی از این نوع کاغذ وجود دارد. از آن به‌صورت چاپ‌های شفاف و کات شده

یا کات نشده در کنار هم یافت می‌شود.

چاپ روی آن کمی پیچیده است، زیرا باید لایه کاغذ کاملاً پوشانده شود و جنس آن نازک باشد. قیمت آن معقول است و نسبت به کارایی آن از تناسب خوبی برخوردار است.

کاربرد انواع لیبل در صنایع مختلف

لیبل‌ها در صنایع مختلف و برای مقاصد متنوع استفاده می‌شوند. در زیر، برخی از کاربردهای اصلی لیبل در صنایع مختلف آورده شده است:

  1. صنایع مواد غذایی: لیبل‌ها در صنعت مواد غذایی برای برچسب‌زنی بر روی بسته‌بندی محصولات استفاده می‌شوند. آن‌ها شامل اطلاعات مانند نام محصول، مواد تشکیل‌دهنده،
  2. اطلاعات تغذیه‌ای، تاریخ انقضا و راهنمای نگهداری هستند.
  3. صنعت داروسازی: لیبل‌ها در بسته‌بندی داروها بسیار حائز اهمیت هستند. آن‌ها شامل اطلاعات مانند نام دارو، دستورالعمل مصرف، اثرات جانبی، شماره پروانه سازمان غذا و دارو و تاریخ انقضا است.
  4. صنعت آرایشی و بهداشتی: لیبل‌ها در محصولات آرایشی و بهداشتی، اطلاعاتی مانند نام محصول، برند، مواد تشکیل‌دهنده، نحوه استفاده و هشدارهای لازم را ارائه می‌دهند.
  5. صنعت خودروسازی: لیبل‌ها در قسمت‌های مختلف خودروها مانند موتور، شیشه‌های جلو و عقب، درب‌ها و داشبورد استفاده می‌شوند. آن‌ها اطلاعاتی مانند نام قطعه، اطلاعات فنی،
  6. کد‌های معرفی و تعلیمات نصب را در اختیار کاربران قرار می‌دهند.
  7. صنایع الکترونیکی: لیبل‌ها در محصولات الکترونیکی نظیر تلفن همراه، لپ‌تاپ و تجهیزات الکترونیکی مورد استفاده قرار می‌گیرند. آن‌ها شامل اطلاعات مانند نام محصول، شماره سریال و …
  8. صنایع بسته‌بندی: لیبل‌ها در صنایع بسته‌بندی استفاده می‌شوند تا اطلاعات مربوط به محتوای بسته‌بندی، شرکت سازنده، راهنمای باز کردن بسته و هشدارهای ایمنی را ارائه دهند. همچنین،
  9. لیبل‌ها می‌توانند از طریق کدهای بارکد و QR، اطلاعات ردیابی و امکانات دیگر را فراهم کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا