برچسب چاپی مواد غذایی

برچسب چاپی مواد غذایی

اندازه‌ی سهم، مهمترین بخش برچسب تغذیه‌ای است
و به شما می‌گوید که چه مقدار از این ماده‌ی غذایی، مواد مغذی نوشته شده در ادامه را فراهم می‌کند.
اگر شما بیشتر یا کمتر از اندازه‌ی سهم بخورید، لازم است که بقیه‌ی برچسب را بر طبق آن تغییر دهید.

بعنوان مثال ممکن است اندازه‌ی سهم یک قوطی سوپ، یک فنجان، اما کل سوپ، دو فنجان (دو سهم غذایی) باشد. دستبند
اگر شما تمام سوپ را بخورید، باید تمام چیزهای نوشته شده روی برچسب را دو برابر کنید.

درصد ارزش روزانه

احتمالا متوجه شده‌اید بسیاری از موارد ذکر شده روی برچسب تغذیه ای، یک درصد در کنارشان دارند. مهم است که بدانید این درصدها براساس یک رژیم غذایی شامل ۲۰۰۰ کالری در روز هستند.

از آنجا که هر بدن، متفاوت است، برای همه مناسب نیست که ۲۰۰۰ کالری در روز مصرف کنند. نیاز غذایی روزانه‌ی شما بسته به عوامل مختلف از جمله جنسیت، قد، سن و شد فعالیت، ممکن است بالاتر یا پایین‌تر باشد. تلاش کنید در ابتدا میزان کالری دریافتی بدن خود را بشناسید و همچنین در کنار این مورد، حتما” میزان کالری سایر مواد غذایی را نیز در نظر بگیرید. به طور مثال بدانید میزان کالری یک موز یا میزان کالری یک پیمانه برنج و … چقدر است.

کالری‌ها، مقدار انرژی هستند که توسط یک ماده‌ی غذایی تولید می‌شوند. یکی از مهم‌ترین نکات در تناسب اندام میزان کالری دریافتی بدن در طول روز است.چاپ لیبل

4.      کالری از چربی

کمتر از ۳۰ درصد از کالری کلی شما، باید از چربی تامین شود. چربی‌ها میزان کالری بالایی داشته و باعث افزایش رشد ضریب BMI در بدن شما می‌شوند که نتیجه آن چاقی مفرط در بعضی قسمت‌های بدن شما مانند شکم، پهلو و ران پا است.

5.      چربی کل

چربی‌ها با یکدیگر متفاوتند. مقدار چربی کل در لیبل و برچسب های مواد غذایی، نشاندهنده مقدار کل چربی موجود در یک سهم از ماده غذایی پیش روی شما است.

این، مقدار کل چربی موجود در یک سهم است. این مقدار کل، برحسب نوع چربی (اشباع، ترانس، چند اشباع نشده و تک اشباع نشده) که مستقیما در زیر این قسمت قرار دارد، تقسیم بندی می‌شود.

  • چربی اشباع: چربی اشباع را به ۱۰ درصد از کالری کل روزانه‌تان محدود کنید. با توجه به توصیه‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها، رژیم‌های غذایی که چربی اشباع بالایی دارند، با بیماری‌های مزمن بخصوص بیماری عروق کرونر قلب مرتبطند.
  • چربی ترانس: خطرناک‌ترین و مضرترین چربی، پیش روی شماست.
    تلاش کنید تا از رساندن چربی ترانس به بدن خود، اجتناب کنید.
    چربی‌های ترانس می‌توانند کلسترول بد شما را افزایش و کلسترول خوب شما را کاهش دهند.
    اگر یک ماده‌ی غذایی در هر سهم، ۰.۵ گرم یا کمتر از این مقدار چربی ترانس داشته باشد،
    شرکت‌های غذایی می‌توانند آن را در فهرست «مواد غذایی بدون چربی ترانس» قرار دهند.
    بنابراین علاوه بر مشاهده‌ی برچسب، به لیست مواد تشکیل دهنده نیز نگاه کنید.
    اگر در آن روغن هیدروژنه وجود داشت، یعنی حاوی چربی‌های ترانس است!
  • چربی‌های تک اشباع نشده و چند اشباع نشده: قسمت اعظم چربی مصرفی شما باید از این منابع تامین گردد.
    نمونه‌هایی از منابع خوب عبارتند از آجیل، روغن کانولا، روغن زیتون و آووکادو.

لیبل آزمایشگاهی  لیبل آزمایشگاهی حرارتی   لیبل شبرنگ  لیبل اسباب بازی  چاپ لیبل صدفی  چاپ لیبل شبرنگ  لیبل آزمایشگاهی   لیبل صدفی  دستبند شناسایی بیمار

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا