برچسب‌گذاری مواد غذایی

برچسب‌گذاری مواد غذایی

برچسب‌گذاری مواد غذایی در جلوی بسته، اطلاعات تغذیه‌ای ساده‌شده در جلوی بسته‌بندی مواد غذایی است که هدف آن کمک به مصرف‌کنندگان در انتخاب مواد غذایی است. این می تواند یک تکرار جزئی از

اطلاعات مندرج در اعلامیه تغذیه باشد (به عنوان مثال، ارزش انرژی به تنهایی یا ارزش انرژی همراه با مقادیر چربی، اشباع، قندها و نمک) یا می تواند اطلاعات بیشتری در مورد کیفیت کلی تغذیه ارائه دهد.

غذا از طریق نمادها، حروف، کدهای رنگی یا سایر فرمت های گرافیکی، به شرطی که بر اساس شواهد علمی باشد. نمونه‌هایی از طرح‌های تغذیه برچسب‌گذاری

روی بسته شامل Nutri-Score و طرح چراغ راهنمایی بریتانیا است.

چرا برنامه های تغذیه جلوی بسته وجود دارد؟

هدف برچسب گذاری FOP کمک به مصرف کنندگان برای درک سریع کیفیت غذایی غذاها و چگونگی کمک آنها به انرژی و محتوای مواد مغذی یک رژیم است. دو هدف اصلی ارائه اطلاعات اضافی

به مصرف‌کنندگان است که می‌تواند به آنها در انتخاب مواد غذایی سالم‌تر کمک کند و صنایع غذایی را تشویق کند تا محصولات را به سمت گزینه‌های سالم‌تر فرموله کنند (به عنوان مثال، فرمول‌بندی مجدد

غذاها برای حاوی نمک، قند و/یا چربی کمتر، مواد مغذی حیاتی که باید مصرف شوند. کاهش می یابد).2

آیا برچسب زدن جلوی بسته اجباری است؟

بر اساس قوانین فعلی اتحادیه اروپا، ارائه اطلاعات تغذیه در جلوی بسته‌ها اجباری نیست، اما اپراتورهای تجارت مواد غذایی می‌توانند به‌طور داوطلبانه آن را تحت شرایط خاصی ارائه دهند. با این حال،چاپ لیبل

کمیسیون اروپا در حال کار بر روی پیشنهادی برای برچسب‌گذاری استاندارد شده مواد غذایی جلوی بسته در سطح اتحادیه اروپا به عنوان بخشی از برنامه اقدام مزرعه تا چنگال است.

چه کسی جلوی اطلاعات تغذیه بسته را تنظیم می کند؟

در اروپا، برچسب‌گذاری مواد غذایی توسط مقررات FIC (مقررات (EU) شماره 1169/2011 در مورد ارائه اطلاعات مواد غذایی به مصرف‌کنندگان) تنظیم می‌شود. علاوه بر تعریف اطلاعات تغذیه اجباری

بر روی برچسب مواد غذایی، قانون همچنین استفاده از اشکال اضافی بیان و سایر “اطلاعات غذایی داوطلبانه” در جایی که اکثر طرح های FOP اعمال می شود  تحت معیارهای

خاص تعیین شده در مواد 35 و 36 را پیش بینی می کند.

رایج ترین برچسب های جلوی بسته چیست؟

طرح‌های FOP بسته به نوع اطلاعاتی که ارائه می‌دهند، می‌توانند به‌عنوان «شاخص‌های مختص مواد مغذی» یا «شاخص‌های خلاصه» طبقه‌بندی شوند.

طرح‌های ویژه مواد مغذی به سادگی در مورد مواد مغذی خاصی که غذا در آن وجود دارد، اطلاعات می‌دهد. به عنوان مثال، آنها می توانند درصد مواد مغذی غذا (مانند نمک، چربی، قندها) و مقایسه

آن با توصیه های روزانه را نشان دهند.

دستبند شناسایی بیمار    دستبند شناسایی نوزاد    لیبل آزمایشگاهی     لیبل صدفی  چاپ لیبل صدفی   لیبل ترانسپارنت    لیبل شبرنگ   چاپ لیبل شبرنگ   لیبل اثر گذار     کاغذی     چاپ لیبل کاغذی

متال   متالایز   چاپ لیبل متالایز    ریبون    چاپ رول   حرارتی   لیبل دی جی کالا

چاپ برچسب پی وی سی

برخی از محصولات به برچسب های با دوام تری نیاز دارند که به راحتی پاره نمی شوند و در برابر آب مقاوم هستند. نمونه هایی از این موارد ظروف غذایی است که باید در یخچال نگهداری شوند یا برچسب

هایی برای ماشین هایی که باید به طور منظم تمیز شوند.

در چنین مواردی، برچسب های پلاستیکی و غیر قابل پارگی به طرز شگفت انگیزی کار می کنند. این مدیا در محیط مرطوب چروک یا پوسته نمی شود.

بهتر است که برچسب های پلاستیکی غیر قابل پاره شدن را بجای برچسب های کاغذی برای کاربردهای طولانی مدت مانند برندسازی محصول و برچسب گذاری محیط مرطوب انتخاب کنید ، زیرا این ها بسیار قوی تر هستند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا