نایلون حرارتی با سشوار
شیرینگ یا نایلون حرارتی در سایزها و ضخامتهای مختلف وجود دارند که با توجه به نوع کالا میتوانید از سایزهای مختلف آن استفاده کنید. در مصارف خانگی با استفاده از سشوار میتوانیم کالای خود را در زمان کوتاه به خوبی بسته بندی کنیم. بهتر است بدانید استفاده از سشوار فقط برای اقلام کوچک کاربردی است در غیر این صورت باید از دستگاه مخصوص استفاده کنید. در ادامه این مقاله از زودمگ مراحل وکیوم نایلون با سشوار را به شما آموزش میدهیم.
اگر میخواهید بستهبندی لوکسی برای کالای خود داشته و تا زمانی که به دست مشتری میرسد از آسیب دیدن در امان باشد، بهترین گزینه نایلون حرارتی یا شیرینگ است. شیرینگ پوششی تمیز به کالای شما داده و برای بستهبندیهای کوچک بسیار مناسب است. در زیر مراحل بستهبندی شیرینگ با سشوار را آوردهایم که با رعایت آنها میتوانید بستهبندی شیک و ایمنی داشته باشید. لیبل
شیرینگ لیبل سشواری نادی پک مدل TS100 دستگاهی برای پلمپ کردن و بستن در انواع بطری های شیشه ای، پلاستیکی، فلزی، و دیگر ظرف های دردار است که کاربرد بسیاری در صنایع خوراکی، نوشیدنی، دارویی، آرایشی، بهداشتی و دیگر صنایع دارد. در شیرینگ سشواری نادی پک یک لایه پلاستیکی با دست روی در ظرف قرار می گیرد و ظرف از راه ریلی که در دستگاه کار گذاشته شده، عبور کرده و وارد تونل می شود. لایه پلاستیکی که روی در ظرف قرار داده شده، هنگام گذر از تونل، تحت تاثیر
مراحل وکیوم کردن نایلون حرارتی با سشوار
حرارت و فشار هوای سشوارهای پرقدرت دستگاه به در ظرف می چسبد و آن را پلمپ می کند. سپس ظرف از سمت دیگر دستگاه بیرون می آید و وارد مرحله بعد بسته بندی می شود. شیرینگ نادی پک دارای چهار سشوار صنعتی پرقدرت است که هوای گرم را با فشار بر روی ظرف مورد نظر سشوار می کنند و باعث می شوند لایه نایلونی قرار داده شده بر روی در ظرف کاملا به آن بچسبد. در این دستگاه شیرینگ امکان کنترل توان هر سشوار به صورت جداگانه وجود دارد که باعث می شود دمای داخل تونل کاملا کنترل شود و همواره مناسب کار شیرینگ باشد. خرید انواع شیرینگ پک برای هر کارخانه ای که با بسته های شیشه ای، فلزی، و پلاستیکی سروکار دارد ضروری است تا در ظرف ها به این روش بسته شود و تا رسیدن به دست مصرف کننده، به صورت پلمپ شده باقی بماند. دستبند بیمار
لیبل اسبای بازی لیبل خیار شور لیبل اموال لیبل حرارتی لیبل بطری لیبل خودرویی لیبل شیرینگ
کاربردهای نایلون حرارتی یا شیرینگ
نایلون حرارتی یا شیرینگ یکی از پرمصرفترین محصولات بستهبندی است. این نایلون در بستهبندی مواد و کالاهای مختلف کاربرد دارد. در ادامه چند مورد از بستهبندیهایی که توسط شیرینگ صورت میگیرد را نام میبریم.
- برای بستهبندی و پک کردن قوطیهای کنسرو، کمپوت، نوشابه و آب معدنی.
- برای حفظ مواد غذایی مانند گوشت، تخممرغ، میوه، سبزیجات و … از آلودگیها آنها را با شیرینگ میتوان بستهبندی کرد.
- در اسبابکشی برای حفظ لوازم خانگی از گرد و غبار، رطوبت، لک شدن و آسیب دیدن میتوانید آنها را با شیرینگ وکیوم کنید.
- لوازم آرایشی و لوازم التحریر را نیز با استفاده از شیرینگ میتوان مرتب و بستهبندی کرد.